Cases

Bekijk mijn cases

Ik ben voor bedrijven en organisaties die willen verbeteren, inspireren en binden. Van ambitieuze starters tot multinationals of overheidsinstanties. Waar het vooral om gaat is het besef dat een artikel in een lokale krant vandaag de dag niet meer voldoet. Marketing bestaat tegenwoordig uit veel meer. Zonder een sterk & doordacht marketingplan zal er geen of weinig groei zichtbaar zijn.

brillen site

Alles over Brillen

Alles over brillen houdt continu de laatste trends op het gebied van brillenmode in de gaten en weet jou iedere keer te verassen met de nieuwste brillencollecties van bekende merken. Fashion voor de moderne modebewuste vrouw & man. Op Alles over brillen tref je iedere denkbare brillencollectie, ongestoord rondkijken naar een bril die bij jou past!

Naast de ontwikkeling van Alles over Brillen heb ik tevens voor de content en de marketing strategie gezorgd.

Lees meer

Alles over Hondenrassen

Een hond opvoeden en verzorgen is niet bepaald kinderspel. Het vereist veel onderzoek. Je kunt een pup niet krijgen omdat hij of zij schattig is of omdat je het gemakkelijk krijgt. Het hebben van een huisdier is veel werk en kan soms ook vervelend en tijdrovend zijn. Een puppy krijgen is als het brengen van een kind naar huis, het is heel veel hard werken met uitstekende beloningen. Dus, als je besluit dat het tijd is om een huisdier te bezitten, is het absoluut essentieel om een paar dingen over het ras te weten.

Naast de ontwikkeling van Alles over Hondenrassen heb ik tevens voor de content en de marketing strategie gezorgd.

Lees meer
hondenrassen website

Veelgestelde vragen

Veel ondernemers weten niet wat SEO is en wat je ermee kunt. Het is iets dat veel verder gaat dat het optimaliseren van je eigen website of webshop, het schrijven van steengoede content of je focussen op specifieke zoektermen.

Dit is slechts één van de aspecten van SEO. Op die manier wordt je site goed opgenomen door Google en is je 'CRT' geoptimaliseerd. Sterke content wordt ook steeds belangrijker als het gaat om online zichtbaarheid. Linkbuilding draagt echter voor het grootste gedeelte bij aan de posities die je kunt behalen in Google.

Vandaag de dag bestaan er helaas veel Online Marketeers die je beloven dat je binnen enkele maanden op nummer één staat in Google. Geloof deze sprookjes echter niet, deze beloftes worden maar zelden waar gemaakt.

Zo zijn er genoeg zoektermen te bedenken waar de concurrentie moordend is. Een hogere positie beloven is ietwat realistischer. Wanneer je nu op de 6'e pagina zou staan is het namelijk goed mogelijk om op de eerste te komen. Afhankelijk van concurrenten in hetzelfde marktsegment.

Er was eens een tijd waarin slechte content behoorlijk goed scoorde in zoekmachines, het enige wat je hiervoor hoefde te doen was zo vaak mogelijk specifieke zoekwoord te gebruiken. Er bestonden zelfs website die speciaal gemaakt werden om hoog te scoren met zoekwoorden om inkomsten te genereren. De zogenaamde 'made for Adsense' websites.

Het optimaliseren van teksten op je website is tegenwoordig een steeds belangrijkere eis om hoger in Google te komen. Content van hoge kwaliteit wordt steeds meer gewaardeerd. Door content goed in te richten op je website of webshop kun je een hogere positie in Google behalen. Deze content bestaat uit meerdere onderdelen, vanzelfsprekend de teksten op de website, maar ook afbeeldingen en video's worden gezien als content.

Hoger in Google

Er zijn bedrijven die zich volledig richten op Google Adwords. Hoe meer je uitgeeft, hoe hogere je positie in Google. Echter kan dit enorm in de papieren lopen, er zijn bepaalde zoektermen die maar liefst € 15,- per klik kosten. Dit is echter nog geen lead, maar enkel een bezoeker.

Daarnaast is het letterlijk een bodemloze put, want zodra je stopt met het afnemen van Adwords zijn de bezoekers op je website verdwenen en komen niet vanzelf weer terug. Ook neemt de betrouwbaarheid af omdat het een advertentie betreft.

Het kan zijn dat je als bedrijf over een marketingafdeling beschikt of je besteedt dit liever uit aan een marketingbureau. In het beste geval stijgen de bezoekersaantallen op je website en genereer je meer omzet door een kwalitatieve marketing strategie. Dit juich ik zeker toe, maar het kan zijn dat je het gevoel hebt dat er niet alles uit gehaald wordt. Het bedrijf groeit niet, of een klein beetje.

Mijn online diensten trekken een breder plan, niet iedere bezoeker is direct een koper. Voor ieder bedrijf is een eigen marketingmix nodig om het onderste uit de kan te halen. Veel bedrijven maken gebruik van marketing activiteiten maar benutten dit vaak niet optimaal of laten mooie kansen liggen.

Kimberly Schievink biedt full service, met passie voor het vak zorg ik voor een website of webshop die past bij jouw bedrijf of organisatie, de optimalisatie daarvan en steengoede posities in Google voor de meest belangrijke zoektermen.

In eerste instantie wordt de strategie bepaald, een concurrentie onderzoek en een passend webdesign. Het laatste nieuws en artikelen worden natuurlijk direct gedeeld op alle beschikbare Social Media kanalen. Heb je het wel nodig maar heb je geen zin om verstrikt te raken in een web van allerlei verschillende specialisten? Neem dan gerust contact met mij op!